NEW COLLECTION FALL 2017

Het liefst denken we er niet aan maar de tijd gaat snel en zo ook onze collectie.

Terwijl je natuurlijk nog heerlijk in het zonnetje zit en op dit moment onze blog leest, zijn wij in de winkel druk heen en weer om de collectie vernieuwend te houden.

Daar is die dan! Een kleine preview van onze nieuwe  herfst collectie items.

De Joggings Chino

IMG_1810

De heerlijke comfy chino joggings van ICHI. WE ALL LOVE ICHI FOR THIS ONE! Deze heerlijke comfortabele chino is gemaakt van fijne joggings stof en mag heerlijk los zitten. Leuk te combineren met een fijn wit shirtje of een leuk blousje. Deze herfst mogen we gezien worden! IMG_1812_1

Ook zitten er fijne zakken in om zo een stoere look te krijgen. Leuk met een zwart hakje en een sexy topje. Of combineer hem met een leuk wit blousje met je lievelings instappers. Nu verkrijgbaar in onze winkel voor 34,95. Ook in het zwart!.

De Comfy vest

IMG_1808

Wat houden wij van deze kleur. Dit heerlijk klein vestje is van super zacht stof en heerlijk licht van materiaal. Vooral nu op de frisse dagen goed te dragen. Combineer hem met een lichte jeans of voeg hem toe op een all black basis and you are good to go! Nu verkrijgbaar in onze winkel voor 39,95. Ook verkrijgbaar in zwart.

De Green Leather Jegging

IMG_1813

 

Wat een item is dit. Wanna spice things up? Throw leather at it! Dit soepele en vooral comfortabele leren jegging  is van binnen heerlijk zacht en heeft een fijne elastische band. Trek hem aan met een kanten top en leuke stoere boots and just rock it. IMG_1815

Heel makkelijk te dragen met een leuke hak, door middel van het ritsje kan je hem makkelijk met een hakje dragen. Nu verkrijgbaar in onze winkel voor 89,95 van SIMPLE.

De I’m good to go Dress

IMG_1826

Last but not least: Dit heerlijk luchtig jurkje van ICHI met een leuk uniek patroon maakt je outfit meteen af. Je trekt dit item makkelijk aan en je bent ready to go! Een heerlijke lange grijze vest erover heen en een makkelijk  wit sneakertje met blote benen want we ontkennen ondertussen natuurlijk dat het frisser word! Nu verkrijgbaar in onze winkel voor 59,95.

Dit was een kleine preview van onze herfst collectie 2017. Hou onze website in de gaten  of kom gewoon lekker rond snuffelen. Vraag ons gerust naar stylingadvies. We love to give away good vibes!

Hope to see you soon!

X STIJLDEPARTMENT